lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny 

Serveras mån-fred 11:00-14:30




LUNCHMENY VECKA 4 2021


Måndag

Köttbullar med potatismos, inlagdgurka, lingonsylt

och gräddsås. (L)


Tisdag

Ugnsbakad lax med rostade grönsaker, råstekt potatis och vitvinssås med fänkål. (L)


Onsdag

Örtkryddad fläskkarré med pepparrotsdipp, cole slaw samt pommes frites.


Torsdag

Bankad fläskschnitzel med krämig champinjonsås, tärnad stekt potatis och gröna ärtor. (G, L)


Fredag

Ugnsrostat kycklinglår, blomkål med citrus, tomatsallad, yoghurtsås och kryddig kulpotatis. (L)


105kr äta hos oss

93 kr ta med



Alternativ:


Cesarsallad med kyckling, sidfläsk, romansallad, krutonger, parmesan och caesardressing. (L,G) 125kr


Vegetarisk sallad med halloumi, rotfrukter, picklad lök

samt bönor. (L) 115kr


Pasta med skogssvamp, kål, brynt smör, salvia, vitlök, citron, parmesan. (G,L) 125kr


Stekt strömming med smör, citron, lingonsylt och

kokt potatis. (G, L) 115kr


Välkomna


G= innehåller gluten, L= Innehåller laktos eller mjölkprotein

 



Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 14:30  :  Catering Alla dagar *