lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny v 43

Lunch serveras mellan

11:00-14:30


 

L= innehåller laktos, G= innehåller gluten


Det går bra att förboka matlådor

från kl 9.00 Tel: 011- 57080



MÅNDAG
Skomakarlåda på högrev med stekt sidfläsk, lök,

rödvinssås och potatismos. (L)


TISDAG

Plommonspäckad fläskkarré med skogsbärschutney, stekt blomkål, spetskål, gräddsås med örter samt koktpotatis. (L)


ONSDAG
Wallenbergare på nötkött serveras med ärtor, rårörda lingon, råstektpotatis och rödvinssky. (G,L)


TORSDAG
Timjan- och apelsinstekt kotlettrad med ratatouille,

aioli och potatis.


FREDAG
Högrevsburgare med hamburgerbröd, tryffelmajjo,

tomat, lök samt friterad potatis. (G,L)

 


105 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

93 kr  ta med, sallad och bröd ingår.



LUNCH ALTERNATIV 

Stekt strömming med lingon, citron, potatis och smör. (G,L)

105 kr  äta här / 93 kr  ta med

 

Caesarsallad med kyckling, krutonger, sidfläsk, parmesan och caesardressing. (G,L) 125kr äta här/ ta med




VECKANS PASTA 115 kr äta här / 105 kr ta med

Pasta med kronärtskockor, vitlök, citron, persilja & västerbottenost.(G,L)

 


VEGETARISKT

Grönsakstallrik med stekt halloumiost. (L) 98 kr äta här / ta med


Hemlagad grönsakspaj. (G, L) 89 kr äta här / ta med

 




G= Innehåller gluten,  L= Innehåller laktos


Vi reserverar oss för slutförsäljning.


Lunch serveras mellan

11:00-14:30




 


Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 14:30  :  Catering Alla dagar *