Trivsel lunch
3- Rätters
Förrätt:
Toast Skagen med stenbitsrom
Varmrätt:
Entrecote med bearnaisekryddsmör,
tomatsallad, friterad amadinepotatis
samt rödvinssås.
Dessert:
Bär och yoghurtmousse med chokladbotten
samt maränger och kola.
Dryck som ingår:
1 st Äppelmust från Rudenstam
eller
1st Mariestad alkoholfriöl.
Pris:
500kr / person
Förbeställ 3 dagar innan.
Menyn serveras på Lingon & dill,
mellan tis- fre 11:00-14:30.
Minimum 4 p (alla äter samma meny).
Menyn finns tillgänglig tom 01/06/2025.
Luncher vecka 6
TISDAG 11:00-14:30
Baconlindad köttfärslimpa, gräddsås med svamp- och lök, gröna ärtor samt potatismos.
ONSDAG 11:00-14:30
Lasagne stekt kryddig kycklingfilé och babyspenat, toppad med krämig cheddarostsås. (L, G)
TORSDAG 11:00-14:30
Färsbiffar med ugnsrostade rotfrukter, tomat- och rödlökssallad, tzatziki, kulpotatis och hackade färska örter. (L)
FREDAG 11:00-14:30
Helstekt högrev med haricot verts, vår egen bearnaisesås samt råstekt potatis med timjan och parmesan. (L)
Vi reserveras oss för slutförsäljning
Lunch Á la carte
Inkl. bröd, kaffe och måltidsdryck 11:00-14:30
(Till dessa rätter ingår inte salladsbuffé. Lägg till för 20kr)
Caesarsallad med kyckling 155kr äta här/ ta med.
Krutonger, bacon, romansallad, caesardressing
och parmesan. (G,L)(Kan fås glutenfri)
Vegetarisk halloumispett 155kr äta här/ ta med.
Halloumi på spett med grönsaker.
Serveras med dagens tillbehör. Salladsbar ingår. (L)
Vi reserveras oss för slutförsäljning
Innehåller: G= Gluten, L= Laktos