lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 



Lunchmeny v 4 -2020


Vardagar 11:00-14:30


 

L= innehåller laktos, G= innehåller gluten



MÅNDAG

Helstekt karré, rostad blomkål med pumpafrön, gräddsås, potatis och persilja. (L)

 

TISDAG

Köttfärslimpa med rostade morötter, potatismos och sås. ( L)

 

ONSDAG

Grillad oxbringa, ugnsbakad rotselleri, aioli på rostad vitlök,

kulpotatis med mojorojo.

 

TORSDAG

Stängt

 

FREDAG

Stängt 


98 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

85 kr  ta med, sallad och bröd ingår.


VECKANS PASTA (G, L) 98kr, 85kr ta med

Kyckling, soltorkad tomat, bacon, lök.

 

LUNCH ALTERNATIV 98kr / 85kr ta med

(tar några minuter längre)

Stekt fläsk med löksås och potatis.(G, L)

Stekt strömming med lingon, citron, potatis och smör.(G,L)


VEGETARISKT

Grönsakstallrik med stekt halloumiost.(L) 98kr /85kr ta med

Hemlagad paj.(G, L) 89kr/ 65kr ta med


Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 16:00  :  Catering Alla dagar *