lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny 

Serveras mån-fred 11:00-14:30




 VECKA 8

 

MÅNDAG

Pannbiff med stekt lök, gräddsås och rostade betor och potatis. (G,L)

 

TISDAG

Emelies fiskgryta med tomat, fänkål, lax och alaska sej samt aioli.

 

ONSDAG

Helstekt högrev med bearnaise, ugnsbakad tomat, tärnad stekt potatis.

 

TORSDAG

Grillad karré med Bbq-sås, broccolisallad med soltorkadtomat och vitlökspotatis.

 

FREDAG

Dillkött på nötkött med morötter, purjolök, dill och kokt potatis. (L)

 

 

105kr  äta hos oss. Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

93kr  ta med. Sallad och bröd ingår.



Alternativ:


Cesarsallad med kyckling, sidfläsk, romansallad, krutonger, parmesan och caesardressing. (L,G) 125kr


Pasta med skogssvamp, kål, brynt smör, salvia, vitlök, citron, parmesan. (G,L) 125kr


Stekt strömming med smör, citron, lingonsylt och

kokt potatis. (G, L) 115kr



Välkomna


G= innehåller gluten, L= Innehåller laktos eller mjölkprotein

 



Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 14:30  :  Catering Alla dagar *