lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny 

Vecka 41

11:00-14:30



MÅNDAG

Pytt i panna med gräddsås, dagsfärska ägg från Åkerby och rödlök samt inlagda rödbetor. (L)

 

TISDAG

Skomakarlåda med stekt svamp, sidfläsk, rödvinssås, potatismos och rostad lök. (G,L)

 

ONSDAG

Plommonspäckad fläskkarré med vinbärsgelé, rostade rotfrukter, cidersås och potatis. (L)


TORSDAG

Viltfärsburgare med sallad, dressing, tomat, hamburgerbröd och pommes frites (L, G)

 

FREDAG

Vår goda lasagne toppad med riven ost, ruccola (G, L)

 


110kr  äta hos oss. Sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

95kr  ta med. Sallad och bröd ingår.


LUNCH ALTERNATIV  


Stekt strömming, lingonsylt, citron,

kokt potatis och smör. (G,L)

115kr äta här / 103 kr ta med


Caesarsallad med kyckling, krutonger,

bacon, romansallad,

caesardressing och parmesan. (G,L)

135kr äta här/ ta med.


Pasta med skogssvamp,

kål, salvia, vitlök, citron,

parmesan. (G,L)

125kr äta här / 115kr ta med



 Extra lingonsylt 5kr / Extra sallad 20kr

 



Vi reserveras oss för slutförsäljning


Välkomna!


G= innehåller gluten, L= Innehåller laktos

 



Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 14:30  :  Catering Alla dagar *