Uthyrning/bokningsregler

Uthyrning

Porslin

Varmrättstallrik, kniv, gaffel, vattenglas & vit enkelservett 14 kr pp


Bestick att ta buffématen 60kr


Varmrätts tallrik 4kr /st

Varmrättsbestick 5kr/st

Vinglas 5kr /st

Champagneglas 5kr /st

Vattenglas 4kr /st

Kaffekopp 4kr /st

Assiett till tex tårta 3kr /st

Dessert sked 2 kr /st


Transport

Inom Skärblacka 450:-

Övriga orter pris enligt ö.k


Beställning och villkor

För beställning är du alltid varmt välkomna att ringa oss. 011570 80. Dock kan vi vara lite svåra att nå under lunchtid mellan 11.00-14.30, då vi är upptagna med lunchservering.
Du också maila oss din förfrågan eller beställning på info@lingondill.se.
Att vara ute i god tid är alltid det bästa, men är det kort om tid gör vi allt som krävs för att lösa det på bästa sätt. Vid sent inkomma beställningar kan vi behöva göra förändringar i våra menyer.


Minimiantal

Vid beställning av våra ordinarie bufféer är miniantal 10 personer om inget annat är överenskommet. Skulle ni vara färre än 10 personer är det naturligtvis inget hinder – vi har alltid möjlighet till speciallösningar.


Avbeställning eller ändring av antal

Då vi jobbar med färska råvaror är det viktigt att vi har ert slutliga antal senast 1 vecka innan leveransdatum.
Avbeställning kan göras 14 dagar i förväg. Vid avbeställning 7-13 dagar i förväg debiteras 50 %. Vid avbeställning 1-6 dagar innan debiteras 100%
Reducering av antal görs senast 7 dagar i förväg. Vid reducering av antal 4-6 dagar i förväg debiteras 50%. Vid reducering av antal 1-3 dagar innan debiteras 100%


Transport

Vi levererar alltid maten vackert upplagt på uppläggningsfat av porslin färdigt att serveras! Vi hjälper er gärna att duka upp maten där ni skall servera den.
Kostnad för transport tillkommer om inte annat är överenskommet.


Trasigt eller försvunnet gods

Om något är trasigt eller försvunnet så debiteras detta till återanskaffningspris på er nota/ faktura. Det är därför viktigt att allt är i ordning vid hämtning.


Betalning

Ni kan antingen betala i kassan hos oss eller få notan fakturerad. Bra att veta vi fakturering är att vi har 10 dagar på fakturorna och sedan tar vi ut 100 kronor i administrativa kostnader.