lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 



Lunchmeny v 47


Vardagar 11:00-14:30



 MÅNDAG

Raggmunk med stekt fläsk och lingon. (G, L)

 

TISDAG

BBQ på ribs, vitlöksstekta grönsaker, dressing och

kulpotatis med mojo rojo. (L)

 

ONSDAG

Panerad stekt fisk med remouladsås, crudite på fänkål, morot, sockerärtor, citron och kokt potatis. (G)

 

TORSDAG

Wallenbergare på kalvfärs, lättstekta ärtor med lök, råstekt potatis, rödvinssås. (G,L)

 

FREDAG

Vår hemgjorda lasagne med färsk basilika, rucola,

 picklad lök och ostsås (G, L)



VECKANS PASTA (G, L) 98kr, 85kr ta med

Biffpasta med svamp, bacon, peppar och grädde.

 


 

L= innehåller laktos, G= innehåller gluten

 

 98 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

85 kr  ta med, sallad och bröd ingår.

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Lunchalternativ

(tar några minturer längre)

Stekt fläsk med löksås och potatis. (G, L)

98kr / 85kr ta med

 

Stekt strömming med lingonsylt, citron, potatis och smör

 98kr / 85kr ta med

 

Vegetariskt

Grillade grönsaker  med stekt halloumiost. (L)

98kr /85kr ta med

 

Hemlagadpaj. (G, L)

89kr / 65kr ta med

 

 

 

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos 

 

Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 16:00  :  Catering Alla dagar *