lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny v 29


 

 


L= innehåller laktos, G= innehåller gluten

 

MÅNDAG

Helgrillad karré med coleslaw, rostad färskpotatis och Citrus Aïoli.

 

TISDAG

Kalvbiffar med rosmarin och fetaost, ångad färskpotatis med havssalt och brynt smör (L, G)


ONSDAG

Timjan- och apelsinstekt kotlettrad med ratatouille och potatis.

 

TORSDAG
Högrevsburgare med bröd, dressing, klyftpotatis i koriander och grillade grönsaker. (G)

 

FREDAG

Fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och picklade grönsaker. (L)

 

Veckans pasta

Krämig penne carbonara

 åkerby ägg och örter från Björkhamra. (G, L)

 




 98 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

85 kr  ta med, sallad och bröd ingår.

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Lunchalternativ

(tar några minturer längre)

Stekt fläsk med löksås och potatis. (G, L)

98kr / 85kr ta med

 

Stekt strömming med lingonsylt, citron, potatis och smör

 98kr / 85kr ta med

 

Vegetariskt

Grillade grönsaker  med stekt halloumiost. (L)

98kr /80kr ta med

 

Hemlagadpaj. (G, L)

89kr / 65kr ta med

 

 

 

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos 

 

Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 16:00  :  Catering Alla dagar *