lunch




Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 



Lunchmeny v 49


Vardagar 11:00-14:30


 

L= innehåller laktos, G= innehåller gluten

 

MÅNDAG

Färsrulle med cheddarost, broccolisallad med soltorkad tomat och basilika samt potatis och sås. (G, L)

 

TISDAG

Kycklingschnitzel med parmesan och rödlöksdressing med stekt potatis,  lök och paprika. (G,L)

 

ONSDAG

Skomakarlåda på nötkött med stekt svamp, sidfläsk, lök, rödvinssås och potatismos. (L,G)

 

TORSDAG

Koreansk BBQ med fläskkarré och kimchislaw,

böngroddar, ris och dressing.


FREDAG

Grillspett med rödlök, bakpotatis fylld med gräslök och creme fraiche samt sallad med senapsvinigrett. (L)



VECKANS PASTA (G, L) 98kr, 85kr ta med

Carbonara med små tomater och parmesan.

 


 

L= innehåller laktos, G= innehåller gluten

 

 98 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

85 kr  ta med, sallad och bröd ingår.

 

Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Lunchalternativ

(tar några minturer längre)

Stekt fläsk med löksås och potatis. (G, L)

98kr / 85kr ta med

 

Stekt strömming med lingonsylt, citron, potatis och smör

 98kr / 85kr ta med

 

Vegetariskt

Grillade grönsaker  med stekt halloumiost. (L)

98kr /85kr ta med

 

Hemlagadpaj. (G, L)

89kr / 65kr ta med

 

 

 

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos 

 

Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 16:00  :  Catering Alla dagar *