lunch

Lingon & dill  :  Bergslagsvägen 34  :  617 30 Skärblacka  :  E-post  info@lingondill.se  :  Telefon 011-570 80  :  Öppet  Måndag - Fredag 11:00 - 16:00  :  Catering Alla dagar *


Välkomna

till Skärblacka

... och vad blir det till lunch?

 

 

Lunchmeny vecka 8

och vecka 9 

Vardagar 11:00-14:30

 

 

 

Vecka 8

Måndag 18/2
Plommonfylld fläskkarré med svampsås, grönsaker och kokt potatis. (L)

 

Tisdag 19/2

Revben med BBQ-sås, chili-coleslaw och stekt potatis.

 

Onsdag 20/2

Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2

 

Torsdag 21/2

Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2

 

Fredag 22/2

Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2



Vecka 9

Måndag 25/2
Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2

 

Tisdag 26/2

Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2

 

Onsdag 27/2

Stängt för BBQ- tävling i Texas, Houston, tillbaka 28/2

 

Torsdag 28/2

Pulled pork med vitlöksbröd, dressing och picklad rödlök samt potatis. (G)

 

Fredag 1/3

Köttfärslimpa med fetaost, rostade morötter, potatis

och krämig tomat-paprikasås. (G, L)

 


 

 98 kr  äta hos oss, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår.

80 kr  ta med, sallad och bröd ingår.

 

 

Lunchalternativ

(tar några minturer längre)

Stekt fläsk med löksås och potatis. (G, L)

98kr / 82kr ta med

 

Stekt strömming med lingon, citron, potatis

och smör. (G,L)

 98kr / 82kr ta med

 

Vegetariskt

Grillade grönsaker  med stekt halloumiost. (L)

98kr /80kr ta med

 

Hemlagadpaj. (G, L)

89kr / 65kr ta med

 

 

 

G= innehåller gluten, L= innehåller laktos *= Äkta kolgrillad